CURSA de SANT SILVESTRE  KIDS - REUS

2019

REGLAMENT

Tretzesports, amb l'autorització i col·laboració de l'Ajuntament de Reus i amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus i de Reus Esports i Lleure, organitzaran el dia 31 de desembre de 2019 la CURSA SANT SILVESTRE KIDS, aquesta cursa es farà conjuntament amb la SANT SILVESTRE DE REUS.

    Presentació

El pròxim dimarts 31 de gener,  arriba la sisena edició de la cursa Sant Silvestre Kids de Reus. Una cursa per a pares i fills, i una cursa per als més menuts on podran gaudir junt amb la família de l’esport i la sensació de ser un runner. Des de l’organització  volem promoure l’esport i la vida saludable per als més menuts.
El circuit serà a la zona de l’Avinguda Sant Jordi, tindrà diferents llocs de sortida segons la prova i totes les arribades seran a l’Avinguda Sant Jordi – Plaça Univers, davant de "La Fira" Centre Comercial.

    Curses, categories i hores de sortida: 

Cada categoria sortirà a una hora diferent:
- 16.30 hores  sortida cursa nascuts als anys 2008 i 2009
- 16.45 hores  sortida cursa nascuts entre els anys 2010 i el 2012
- 17.00 hores   sortida de la cursa nascuts entre els anys 2013 i 2019

   En aquesta cursa està autoritzat que puguin córrer junts pares i fills.

Es tracta d’una cursa amb tres categories:

      CURSA 1: ALEVÍ i INFANTIL:
      Nens i nenes nascuts entre l’any 2008 i el 2009
      DISTÀNCIA: 1000 metres
      INSCRIPCIÓ: 5 €

      CURSA 2: BENJAMÍ/PREBENJAMÍ:
      Nens i nenes nascuts entre l’any 2010 i el 2012.
      DISTÀNCIA: 600 metres
      INSCRIPCIÓ: 5 €

      CURSA 3:  PARES I FILLS:
       Nens i nenes nascuts entre l’any 2013 i l’any 2019.  En aquesta categoria correran pares amb fills.
      DISTÀNCIA: 400 metres
      INSCRIPCIÓ: 5 € nens

 

 • Només pel fet d’inscriure-s’hi, tots els participants  rebran de regal:

 • Els inscrits disposaran d’una assegurança d’accidents

 • Premis: Primer, segon i tercer classificat de cada cursa i sexe.
   

 • Inscripcions

 

Es podran fer inscripcions mitjançant la web de la cursa i presencialment als diferents establiments col·laboradors.

 

Lliurament de dorsals:  

Dissabte 28, diumenge 29 i dilluns 30 de  desembre: 

Des de les 9.00 fins les 21.00 hores a l'estand de la Sant Silvestre situat al Centre Comercial "La Fira"

Dimarts  31 desembre: Des de les  11.00 hores del matí fins a les 16.00  

Lloc: Carpa situada a la  Plaça Univers - Centre Comercial La Fira

No es podrà recollir el dorsal fora  d'aquest horari
       REGLAMENT:

1.-  La cursa esta oberta a la participació de tothom que ho desitgin, segons les edats marcades en aquest reglament. Tots els que hi vulguin participar, hauran de presentar un permís patern o matern que us podeu descarregar a la pàgina d'inscripcions i lliurar en el moment de recollir el dorsal.

2.- EL recorregut estarà degudament senyalitzat, tancat al transit de vehicles, i controlat per la Guàrdia Urbana de Reus, Protecció Civil i Voluntaris de l'organització.

3.- Es obligatori portar col·locat el dorsal al  pit i ben visible.

4.- El preu de la inscripció és de 5  euros.  En aquest preu i està inclosa una assegurança d'accidents per cada participant.

5.- EL recorregut estarà degudament senyalitzat, tancat al transit de vehicles, i controlat per la Guàrdia Urbana de Reus, Protecció Civil i Voluntaris de l'organització.

6.- L’organització NO es fa responsable dels danys morals, materials o físics que puguin causar o causar-ne els participants i els espectadors durant la cursa.  Els participants que hagin tramitat correctament la seva inscripció estaran coberts per una assegurança d'accidents, des del moment de l'inici de la prova fins a la finalització d'aquesta

7.- Les persones que hi participin permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, i també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. Així mateix, accepten també la possibilitat d’aparèixer en reportatges fotogràfics, que tindran, exclusivament, una finalitat informativa.

8.- El fet de fer la inscripció en aquesta competició IMPLICA la TOTAL acceptació aquest Reglament. Si no es diu el contrari les seves dades e imatges de la cursa podran ser utilitzats per l’organització i els seus Patrocinadors a fi d’enviar-los informació sobre les seves activitats i o productes segons estableix la legislació vigent.

 • PROTECCIÓ DE DADES

 1. Segons estableix el nou Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril de 2016 del Parlament i Consell Europeu, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de Tretzesports amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció; tanmateix li podran ser enviades comunicacions informatives i comercials sobre productes, serveis i promocions de Tretzesports i/o d'entitats relacionades amb aquest esdeveniment, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

 2. Drets: D’accés, rectificació i supressió i oposició, limitació del tractament i portabilitat respecte a les seves dades personals.
   

 3.  DRETS D'IMATGE

1. Tots els corredors renuncien als seus drets d'imatge durant la carrera.

2. L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi.

3. El dret a la  imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l'aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre.

4. L’acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a TRETZESPORTS a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la cursa SANT SILVESTRE KIDS 2018, i els dóna el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de totes les imatges preses durant la cursa SANT SILVESTRE KIDS 2018, en les que resulti clarament identificable, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s’utilitzaran per finalitats diferents de les indicades.

5 Per l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com per revocar el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, podrà dirigir-se per escrit juntament amb una còpia del DNI a Tretzesports mitjançant el següent correu electrònic: info@tretzesports.com

ACCEPTACIÓ DE LA NORMATIVA

Els participants, pels sol fet de tramitar la seva inscripció, accepten les normes de l'esdeveniment en la seva totalitat i es comprometen a respectar-les.

 

A Reus, 1 de novembre de 2019

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now