logo escapa't go run.jpg
2x1.jpg

Que és l'Escapa't


L'Escapa`t Go Run, és una cursa virtual que et programem pel dia 6 de gener, perquè t'escapis de casa, t'escapis durant un moment de la família, dels nens o nenes, dels Reis, dels àpats, desconnectis totalment i facis uns 1000 metres a tota pastilla.
De ben segur que quan acabis, hauràs fet una recàrrega d'endorfines, estaràs al màxim i podràs tornar a la vida normal amb un no sé què, que et farà sentir molt millor.
No desaprofitis aquesta oportunitat. Prova't a tu mateix i comprova quina marca pots fer en uns 1000 metres, després de festes.

Que has de fer per participar?

Si has fet la teva inscripció a la Sant Silvestre de ReusTretzesports et convida gratuïtament a participar a l'Escapa't GO RUN. Si no vas participar, ho sentim molt, aquesta prova és un obsequi pels qui varen participar i col·laborar en la cursa.

Segueix atent a la nostra web, per veure les següents iniciatives que anirem presentant.

Si ja tens la nostra APP, busca la cursa ESCAPA'T, accedeix amb el teu registre i ja està, el dia 6 de gener a l'hora que tu vulguis escalfa bé, connecta l'APP RUN LIVE 13-5, i després fens la cursa de 1000 metres.

 

La podeu fer tantes vegades com vulgueu, l’APP només registrarà el millor dels intents i amb aquest temps es publicarà la classificació final.

Entre tots els participants que facin la cursa, farem un sorteig de diferents obsequis dels nostres patrocinadors. Us anirem informant.

RECORREGUTS

Accedeix als recorreguts dissenyats pel nostre equip tècnic, pensats perquè et puguis esprémer al màxim.
De moment et presentem dos recorreguts amb un traçat pla i ràpids

Circuit 1: Tecnoparc 

Un recorregut gairebé totalment pla, d'asfalt, sense interrupcions, perquè puguis treure el màxim de tu.
I podreu arribar fàcilment. Zona molt tranquil·la i fàcil d'estacionar el vehicle
Veure recorregut

Circuit 2: Línia Verda - Pavelló Olímpic de Reus

Un recorregut totalment pla, tot per una vorera ampla,  sense interrupcions, haureu de fer 2 voltes seguint la línia verda que envolta el Pavelló Olímpic de Reus.  Circuit pensat per volar
I podreu arribar fàcilment. Zona molt tranquil·la i fàcil d'estacionar el vehicle
Veure recorregut

Circuit 3: En preparació

DSC_0305.JPG