top of page
running.jpg
PROGRAMA OFICIAL
La cursa

La cursa es farà diumenge dia 31 de desembre, amb sortida i arribada a l'avinguda de Sant Jordi.
L'horari de la sortida de la cursa de 5K serà a les 17:15 hores.


Les curses de la Sant Silvestre Kids seràn a partir de les 16:15 hores. Podeu veure tota la informació d'aquestes curses a l'apartat "SanSiKids" d'aquesta web.

ATENCIÓ
Demà dijous dia 28, tancarem inscripcions presencials a ESPORTS ARMOBAL
Dies 29 i 30 es podran fer inscripcions a l'estand de la SanSi al Centre Comercial La Fira de Reus.
 • On puc fer la inscripció?
  Podeu fer la vostra inscripció en l'apartat "inscripcions" d'aquesta web.
 • On puc inscriure'm presencialment
  Pots fer la teva inscripció presencial a: ESPORTS ARMOBAL - Carrer Cambrils, 4 REUS ATENCIÓ Demà dijous dia 28, tancarem inscripcions presencials a ESPORTS ARMOBAL Dies 29 i 30 es podran fer inscripcions a l'estand de la SanSi al Centre Comercial La Fira de Reus.
 • Quin preu te la inscripció?
  El preu de la inscripció de la cursa de Sant Silvestre 2023 és de 12 euros. El preu de la inscripció per la SanSi Kids es de 10 euros. En aquest preu, i està inclosa, la samarreta commemorativa, el dorsal i xip per participar, la bossa del corredor amb obsequis dels nostres col·laboradors, i una assegurança d'accidents per cadascun dels participants
 • On i quan puc recollir el dorsal i la samarreta?
  Els dorsals i la samarreta de la cursa es lliuraran els dies i hores indicades en aquest apartat LLOC: Centre Comercial La Fira Divendres 29/12 Tot el dia, des de les 10:00 fins a les 21:00 hores Dissabte 30/12 Tot el dia, des de les 10:00 fins a les 21:00 hores Dissabte 31/12 MATÍ de 10:00 a 14:00 hores LLOC: Plaça Univers (Fira) TARDA de 14:00 hores fins les 16:45 a la Plaça de l'Univers (Fira)
 • Puc recollir la samarreta d'un familiar o amic?
  Si, pots recollir tants dorsals com vulguis, cap problema, sempre que portis el justificant de la inscripció o un document acreditatiu que t'autoritzi.
 • La samarreta
  Que és la Sant Silvestre, sense la seva samarreta, la que ens unirà a tots els participants en aquesta 15a edició de la cursa. Et recomanem, que abans de demanar la teva samarreta en el formulari d'inscripcions, miris bé les mides, per tal de demanar la talla adequada. Fes clic aquí: TALLES i MESURES
 • El recorregut
  El recorregut serà el clàssic de les últimes edicions, amb sortida i arribada a l'avinguda Sant Jordi, davant del Centre Comercial La Fira. Podeu veure el recorregut sencer i la seva descripció a la pàgina "recorregut" d'aquesta web
 • Els premis
  Premis als 5 primers classificats / classificades en la cursa dels 5 km. Premi especial a l'equip/agrupació, masculí i femení amb més participants arribats a META. El nombre mínim de participants arribats a META, per optar al premi és de 5, de cada gènere. Obsequi d'un PERNIL i una capsa d'ampolles de CAVA.
 • Vull consultar el reglament de la cursa
  Feu clic aquí per veure el Reglament complet de la prova
 • Els nens poden córrer la cursa de 5 quilòmetres?
  Es recomana que els nens i nenes menors de 12 anys participin en les curses de la SanSi Kids. Tots els participants rebran una medalla commemorativa i la bossa del corredor. De totes maneres, si només volen córrer la cursa de 5 quilòmetres, cal que feu la inscripció per a la cursa de 5K. Amb el dorsal de la SanSi Kids, si volen, podran participar en la cursa de 5K, acompanyant al seu pare/mare o tutor, sense dret a classificació ni als obsequis de l'arribada, ja que ja els hauran recollit abans.
bottom of page