top of page
DSC_3178.jpg

CURSA de SANT SILVESTRE  KIDS 
REUS  2023

INFORMACIÓ 

Tretzesports, amb l'autorització i col·laboració de l'Ajuntament de Reus i amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus i de Reus Esports i Lleure, organitzaran el dia 31 de desembre de 2023 la CURSA SANT SILVESTRE KIDS, aquesta cursa es farà conjuntament amb la SANT SILVESTRE DE REUS.

Presentació

El pròxim diumenge 31 de gener,  arriba la novena  edició de la cursa Sant Silvestre Kids de Reus. Una cursa per a pares i fills, i una cursa per als més menuts on podran gaudir junt amb la família de l’esport i la sensació de ser un runner. Des de l’organització  volem promoure l’esport i la vida saludable per als més menuts.
El circuit serà a la zona de l’Avinguda Sant Jordi, tindrà diferents llocs de sortida segons la prova i totes les arribades seran a l’Avinguda Sant Jordi – Plaça Univers, davant de "La Fira" Centre Comercial.

Les curses KIDS

HORARIS I DISTANCIES SANSI KIDS 2023

 

La curses de la SanSi Kids es faran diumenge dia 31 de desembre, amb sortida i arribada a l'avinguda de Sant Jordi.


L'horari de la sortida de la curses KIDS serà a partir de  les 16:15 hores.

 

Cada categoria sortirà a una hora diferent:


- 16.15 hores  sortida CURSA 1

   Recorregut:  1000 metres

   Participants nascuts als anys 2011 i 2013   (10/12 anys)
 

- 16.30 hores  sortida  CURSA 2: 

   Recorregut:  700 metres

   Participants nascuts entre els anys 2014 i el 2016 (7/9 anys)
 

- 16:45 hores   sortida CURSA 3

   Recorregut:  300 metres

   Participants nascuts entre els anys 2017 i 2023  (6 i menys anys)

   En aquesta última cursa està autoritzat que puguin córrer junts els pares i fills

Inscripció
  • El preu de la inscripció de la SanSi Kids es de 10 euros, en aquest preu esta inclosa la samarreta de la cursa, així comuna assegurança d'accidents que cobreix en exclusiu les curses de la SanSi Kids.

  • Només pel fet d’inscriure-s’hi, tots els participants  rebran un regal.

  • Els inscrits disposaran d’una assegurança d’accidents

  • Premis: Primer, segon i tercer classificat de cada cursa i gènere.

  • Les inscripcions es podran fer inscripcions mitjançant la web de la cursa i presencialment als diferents establiments col·laboradors (veure info cursa)

Lliurament de dorsals

Els dorsals i la samarreta de la cursa es lliuraran els dies i hores indicades en aquest apartat

LLOC: Centre Comercial La Fira

Divendres  29/12   Tot el dia, des de les 09:00 fins a les 21:00 hores

Dissabte 30/12  Tot el dia, des de les 09:00 fins a les 21:00 hores

Dumenge 31/12    MATÍ de 9:00 a 14:00 hores

 

LLOC: Plaça Univers (Fira)
TARDA de 14:00 hores fins les 16:45 a la Plaça de l'Univers (Fira)

Feu clic a la pagina RECORREGUTS, per veure els circuits de cadascuna de les curses de la SANSI KIDS.

Feu clic en el botó INSCRIU-TE i et redirigirà a la pàgina d'inscripcions

REGLAMENT 

1.-  La cursa esta oberta a la participació de tothom que ho desitgin, segons les edats marcades en aquest reglament. Tots els que hi vulguin participar, hauran de presentar un permís patern o matern que us podeu descarregar a la pàgina d'inscripcions i lliurar en el moment de recollir el dorsal.

2.- EL recorregut estarà degudament senyalitzat, tancat al transit de vehicles, i controlat per la Guàrdia Urbana de Reus, Protecció Civil i Voluntaris de l'organització.

3.- Es obligatori portar col·locat el dorsal al  pit i ben visible.

4.- El preu de la inscripció és de 10  euros.  En aquest preu i està inclosa una assegurança d'accidents per cada participant i la samarreta de la cursa.

5.- EL recorregut estarà degudament senyalitzat, tancat al transit de vehicles, i controlat per la Guàrdia Urbana de Reus, Protecció Civil i Voluntaris de l'organització.

6.- L’organització NO es fa responsable dels danys morals, materials o físics que puguin causar o causar-ne els participants i els espectadors durant la cursa.  Els participants que hagin tramitat correctament la seva inscripció estaran coberts per una assegurança d'accidents, des del moment de l'inici de la prova fins a la finalització d'aquesta

7.- Les persones que hi participin permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, i també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. Així mateix, accepten també la possibilitat d’aparèixer en reportatges fotogràfics, que tindran, exclusivament, una finalitat informativa.

8.- El fet de fer la inscripció en aquesta competició IMPLICA la TOTAL acceptació aquest Reglament. Si no es diu el contrari les seves dades e imatges de la cursa podran ser utilitzats per l’organització i els seus Patrocinadors a fi d’enviar-los informació sobre les seves activitats i o productes segons estableix la legislació vigent.

  • PROTECCIÓ DE DADES

  1. Segons estableix el nou Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril de 2016 del Parlament i Consell Europeu, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de Tretzesports amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció; tanmateix li podran ser enviades comunicacions informatives i comercials sobre productes, serveis i promocions de Tretzesports i/o d'entitats relacionades amb aquest esdeveniment, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

  2. Drets: D’accés, rectificació i supressió i oposició, limitació del tractament i portabilitat respecte a les seves dades persona.                             DRETS D'IMATGE

1. Tots els corredors renuncien als seus drets d'imatge durant la carrera.

2. L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi.

3. El dret a la  imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l'aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre.

4. L’acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a TRETZESPORTS a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la cursa SANT SILVESTRE KIDS 2018, i els dóna el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de totes les imatges preses durant la cursa SANT SILVESTRE KIDS 2018, en les que resulti clarament identificable, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s’utilitzaran per finalitats diferents de les indicades.

5 Per l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com per revocar el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, podrà dirigir-se per escrit juntament amb una còpia del DNI a Tretzesports mitjançant el següent correu electrònic: info@tretzesports.com

ACCEPTACIÓ DE LA NORMATIVA

Els participants, pels sol fet de tramitar la seva inscripció, accepten les normes de l'esdeveniment en la seva totalitat i es comprometen a respectar-les.

 

A Reus, 1 d'octubre de 2023

bottom of page