CURSA de SANT SILVESTRE -  REUS

2020   "VIRTUAL"

REGLAMENT

La cursa de Sant Silvestre de Reus 2020 està organitzada per Tretzesports amb el suport de Reus Esport i Lleure.

Que és una cursa VIRTUAL?

És una experiència individual, que es comparteix de manera col·lectiva i sincronitzada. Això és gràcies a la tecnologia APP de GEO localització o sincronització de tots els seus participants.

El vostre mòbil serà el nostre XIP.

El procediment inicial és el mateix que en una cursa convencional. Una vegada feta la vostra inscripció, a partir del dia :::::::: us podreu descarregar l’APP de la cursa.

A partir d’aquest moment ja podreu fer i controlar els vostres entrenaments si així ho voleu fer.

Els dies indicats a la web, podreu recollir la vostra samarreta.

Podeu escollir la modalitat d’enviament de samarreta, de manera addicional en el moment de fer la inscripció. Aquesta modalitat d’enviament només serà acceptada fins al dia indicat a la web.

La cursa

Podreu fer la cursa  des del dia 30 a les 15.00 hores fins a les 24.00 hores del dia 31 de desembre.

La podeu fer tantes vegades com vulgueu, l’APP només registrarà el millor dels intents i amb aquest temps es publicarà la classificació final.

Recorregut i distancia

El recorregut serà lliure, el corredor podrà triar el recorregut,  individualment o amb altres companys d’entrenament o familiars, seguint sempre les mesures e indicacions en matèria de salut publica per a la contenció de la Covid-19. La distancia a recórrer, per figurar en resultats de la prova  serà de 5 quilòmetres.

Cada participant podrà triar el seu propi recorregut per on realitzar la prova, buscant altimetries neutres per a buscar la igualtat de condicions entre tots els participants.

Abans de començar a córrer, cal que activeu l’APP, segui totes les inscripcions per tal  que el seu funcionament sigui correcta (si teniu dubtes, mireu les instruccions que trobareu a la web)  i ja podreu començar. L’APP us avisarà quan porteu el 5 quilometres fets i automàticament registrarà el vostre temps.

 

Inscripcions:

El dia d’obertura i tancament d’inscripcions estan indicats en l’apartat “Inscripcions” de la pàgina web.

Els preus de les inscripcions seran els següents:

Inscripció a la cursa:  7 euros  (inclòs l’accés a l’APP)

Inscripció a la cursa + samarreta: 10 euros (inclòs l’accés a l’APP

Inscripció a la cursa + samarreta + enviament per NACEX: 14 euros (inclòs l’accés a l’APP. (El termini d’inscripcions per poder rebre a temps la teva samarreta està indicat a la pàgina web)

 

Amb qualsevol modalitat d’inscripció està inclosa l’opció de participar de forma gratuïta a la cursa virtual “ESCAPA’T, GO RUN” que es farà el dia 6 de gener.Les samarretes:

Serà de tipus UNISEX i es podrà triar entre les talles  S – M – L – XL – XXL per adults i 4 anys – 8 anys – 12 anys i 16 anys per menors.  (trobareu les mides a la web – apartat “Inscripcions”)

 

L’APP:

Per poder participar en la cursa caldrà descarregar l’APP  Run Live 13/5. L’accés a la mateixa es personal i intransferible.

L’APP es podrà descarregar a partir del dia:  Premis:

Es premiarà als tres millor classificats en categoria masculina i femenina.

L’organització contactarà amb els premiats per tal de fer l’acte de lliurament dels premis obsequis.

Condicions, requisits i obligacions del participant:

1.- L’organització NO es fa responsable dels danys morals, materials o físics que puguin causar o causar-ne els participants.

2.- Les persones que hi participin permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, i també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. Així mateix, accepten també la possibilitat d’aparèixer en reportatges fotogràfics, que tindran, exclusivament, una finalitat informativa.

3.- Tot participant és conscient de la capacitat física necessària per competir en l’esdeveniment i accepta que és l’únic responsable de les seves accions i que l’organització, els seus directors, empleats, agents, afiliats, patrocinadors i assessors mèdics, no són responsables de cap lesió o malaltia que pogués patir a conseqüència de la seva participació en l’esdeveniment.

4.- El fet de fer la inscripció en aquesta competició IMPLICA la TOTAL acceptació aquest Reglament. Si no es diu el contrari les seves dades i imatges de la cursa podran ser utilitzats per l’organització i els seus Patrocinadors a fi d’enviar-los informació sobre les seves activitats i o productes segons estableix la legislació Vigent.  

Protecció de Dades:

1.- Segons estableix el nou Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril de 2016 del Parlament i Consell Europeu, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de Tretzesports amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció; tanmateix li podran ser enviades comunicacions informatives i comercials sobre productes, serveis i promocions de Tretzesports i/o d'entitats relacionades amb aquest esdeveniment, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

Drets d’imatge: 

1.1. Tots els corredors renuncien als seus drets d'imatge durant la carrera

.

1.2. L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi.

1.3. El dret a la  imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l'aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre.

1.4. L’acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a TRETZESPORTS a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la cursa SANT SILVESTRE 2020, i els dóna el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de totes les imatges preses durant la cursa SANT SILVESTRE 2020,en les que resulti clarament identificable, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s’utilitzaran per finalitats diferents de les indicades.

1.5 Per l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com per revocar el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, podrà dirigir-se per escrit juntament amb una còpia del DNI a Tretzesports mitjançant el següent correu electrònic: info@tretzesports.com